Finnlines logo

Товарната услуга Ирландия–Белгия е разширена чрез добавяне на втори кораб

Значително увеличение на капацитета за клиентите на товарни превози по маршрут Rosslare, Ирландия и Zeebrugge, Белгия с добавянето на втори ро-ро кораб

За да отговори на повишеното търсене на капацитет и честота от страна на клиентите, Finnlines укрепва своята товарна услуга Ирландия–Белгия. С добавянето на втори ро-ро кораб към услугата Finnlines ще осигури значително увеличение на капацитета на директната връзка между Ирландия и континентална Европа.

MS Finnpulp ще се присъедини към MS Finnwave по маршрута през седмица 8, тръгвайки от Zeebrugge на 23 февруари.

Finnlines стартира новата услуга между Rosslare и Zeebrugge през юли 2022 г. Услугата беше добре приета от ирландските транспортни оператори и осигурява важна връзка за ирландската индустрия. Чрез транспортиране в Zeebrugge ирландската връзка е достъпна и за финландската, германската, естонската и испанската промишленост, както и за цялата мрежа на Grimaldi Group.

„Добавяме допълнително заминаване от двете пристанища към нашата услуга Ирландия–Белгия. Виждаме увеличено търсене и сме доволни, че можем да предложим допълнителен капацитет. Чрез добавяне на втори кораб и разширяване на нашата услуга, ние укрепваме нашия продукт, за да обслужваме по-добре нашите ирландски и европейски пазари. Ние осигуряваме отлична транспортна връзка за ирландската търговия с континента, като предлагаме персонализиран капацитет за

нашите клиенти, чийто бизнес зависи от надеждни услуги за морски транспорт,” казва Антонио Раймо, Линеен мениджър във Finnlines.

MS Finnpulp има капацитет за 3259 лентови метра товар, което се равнява на около 225 ремаркета. MS Finnwave има капацитет за 4192 лентови метра, което се равнява на около 300 ремаркета. И двата кораба могат да поберат 12 водачи.

Finnlines е специализирана в товарен транспорт и нейната широка линейна мрежа осигурява на европейската промишленост редовни и надеждни морски връзки, като същевременно гарантира вноса на стоки, които са от съществено значение за сигурността на доставките.

Заминавания

  • Rosslare пон 03:00 – Zeebrugge вт 11:00
  • Rosslare чт 22:00 – Zeebrugge сб 06:00
  • Rosslare сб 14:00 – Zeebrugge нд 22:00
  • Zeebrugge вт 22:00 – Rosslare чт 04:30
  • Zeebrugge чт 22:00 – Rosslare сб 04:00
  • Zeebrugge сб 16:00 – Rosslare нд 19:00

Finnlines

17 Февруари 2023

Потърсете и резервирайте

Съб., 24 Февр. 2024
Нед., 25 Февр. 2024
Нужда от помощ?