За нас

ВАЖНИ АКТУАЛИЗАЦИИ ЗА ПЪТУВАНЕТО

  • UK - Промени в тестването при пътувания до Франция. Открийте повече
  • ЗА АКТУАЛНИ СЪВЕТИ ЗА КОВИД 19 ЗА ПЪТУВАЩИТЕ В ЧУЖБИНА, МОЛЯ, ПОСЕТЕТЕ САЙТА GOV.UK И ИЗБЕРЕТЕ ВАШАТА ДЕСТИНАЦИЯ

Freightlink® е водещ европейски агент на билети за фериботни товари, който обхваща повече от 750 фериботни маршрута, свързващи повече от 50 държави с куриери, превозвачи, производители и много други различни бизнеси - големи и малки - по целия континент.

Какво правим ние

Ние продаваме фериботни билети и се посвещаваме на това да направим преживяването на клиента възможно най-гладко. Всичко това е за осигурим невероятно обслужване на клиентите.

Използвайки най-съвременната технология, разработена от нашия невероятен екип, ние се обединяваме директно с някои от водещите фериботни оператори в Европа, за да спестим на нашите клиенти време и пари.

Независимо дали товарните фериботи са новост за вас или имате опит, дали пътувате веднъж или всяка седмица, Freightlink е място за намиране на най-добрите фериботни маршрути на най-евтините цени.

Разполагаме със седалище в Ланкашър, Великобритания с голям екип от служители, които говорят различни езици и сме напълно независими от всички фериботни оператори. Ние работим онлайн на 8 различни езика, което ни прави първи избор за европейските фериботни товарни борси.

История на компанията