Пътуване с ферибот за необичайни, широки или тежки товари

Abnormal loads header

lgv diagramFreightlink разполага със специален екип, който е специализиран в резервирането на фериботи за необичайни, широки, тежки или „извънгабаритни“ товари по маршрути в цяла Европа.

Ако вашият товар или превозно средство е -

  • По-широк от стандартно 2,5 метра ремарке
  • По-дълъг от 19 метра
  • По-тежък от 50 тона

тогава вероятно изисква специална резервация за ферибот с фериботния оператор поради ограниченията за товарната рампа и обхвата на връзката.

Други неща, които трябва да се имат предвид, когато резервирате фериботно преминаване с по-голям от нормалния товар, включват:

  • Тегло и брой колела на ос
  • Разстояние между осите
  • Височина и разстояние от земята
  • Специални инструкции за работа
  • Тип ос, колело и окачване

Сега имате нужда от сертификат на пазач на ремарке с извънгабаритен товар, за да го използвате в чужбина. Съхранявайте сертификата в превозното средство за показване на граничните пунктове.

Някои страни измерват извънгабаритните товари по различен начин от

Обединеното кралство. Проверете във всяка страна, през която пътувате, за да разберете дали товарът, който превозвате, се счита за извънгабаритен там.

Кандидатствайте за сертификат на пазач на ремарке с извънгабаритен товар за да го използвате в чужбина сега.

abnormal loadsНЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ, НИЕ МОЖЕМ ДА ПОМОГНЕМ

IАко всичко това звучи твърде сложно, не се паникьосвайте! Ние разполагаме с опитен екип, който да Ви предложи съвети и да уреди резервацията за ферибот.

Нашият екип ще провери при всички налични оператори и маршрути, за да види дали могат да поемат вашия товар. След това ще проверим дали са необходими допълнителни документи, ще ви предложим нашите конкурентни цени и тогава ВИЕ СТЕ ГОТОВИ ДА тръгнете!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАШИЯ ЕКИП, ОТГОВАРЯЩ ЗА ИЗВЪНГАБАРИТНИ ТОВАРИ

Ако не сте сигурни как да стигнете до определена дестинация с вашия извънгабаритен товар, уведомете ни откъде тръгвате и къде трябва да стигнете, като използвате формата за контакт по-долу и ние ще се свържем с вас, за да уредим вашата фериботна резервация.

 
1 Старт 2 Завършено
CAPTCHA
Този въпрос е за да се тества дали сте човек и да се предотврати автоматизирано изпращане на спам.