Irish Sea Irish Ferries Dublin Swift

Маршрути от Ирландско море - 7 пристанища от Великобритания

Възможно е да посочваме очевидното (извинявайте се, ако вече знаете това), но има седем фериботни пристанища, по които ванове и камионите могат да прекосят Ирландско море от Великобритания.

1.Ливърпул до Дъблин (Liverpool to Dublin)

Един от най-популярните маршрути за товар и камиони е Ливърпул до Дъблин. Този маршрут се обслужва както от Seatruck, така и от P & O Ferries с до 7 пресичания на ден и време на преминаване от около 8-9 часа.

Ливърпул е лесно достъпен от М58 и М62,има спирки за камиони и съоръжения, разположени около пристанището на Ливърпул.

2. Ливърпул Биркенхед до Белфаст (Liverpool Birkenhead to Belfast)

Портът за фериботи Birkenhead се намира от другата страна на река Мърси до пристанището на Ливърпул и се управлява от Stena Line, който обслужва маршрута до Белфаст. Има 3 пресичания на ден, като всяко пресичане отнема около 8 часа. Удобствата в пристанището включват отделен салон за шофьори и душ.

heysham warrenpoint seatruck3. Хейшъм до Дъблин, Уорънпойнт и Белфаст (Heysham to Dublin, Warrenpoint & Belfast)

Пристанището на Heysham е близо до Ланкастър и свързва Обединеното кралство с Ирландия през маршрутите Дъблин, Уорънпойнт и Белфаст. Фериботите на Seatruck и P & O Ferries имат 4 пресичания на ден, като всяко пресичане отнема от 8 до 9 часа.

4.Карнраян до Белфаст и Ларн (Cairnryan to Belfast & Larne)

Разположен в югозападната част на Шотландия, фериботното пристанище Карнраян осигурява двучасово пресичане около 13 пъти на ден със Stena Line и P & O Ferries. Идеално разположен за шотландски превозвачи, пристанището Карнраян разполага с модерни съоръжения, включително шезлонги, ресторант и магазини.

5. Холихед до Дъблин (Holyhead to Dublin)

Популярен пасажерски маршрут, пристанището на Холихед също обслужва товари. 10 пресичания от Холихед до Дъблин се осъществяват всеки ден със Stena Line и Irish Ferries, като всяко пресичане отнема приблизително 3 часа. Ирландските фериботи предлагат и бърза фериботна опция за автомобили до 9 метра, които отнемат около 2 часа.

fishguard ferry terminal stena line6. Фишгард до Рослер (Fishguard to Rosslare)

За тези превозвачи, работещи в южен и югозападен Уелс, услугата "Фишгард до Рослер", осигурена от Stena Line, работи два пъти дневно с пресичания около 3 часа. Терминалът на Stena Line разполага със снек-барове, салон за шофьори и съоръжения за душ.

7. Пембрук до Рослер (Pembroke to Rosslare)

Irish Ferries работят до Рослер в Ирландия с 2 пресичания на ден за около 4 часа. Докът Пембрук се намира близо до M4, което го прави идеално пристанище, ако пътувате от Лондон, Южна Англия или пристанищата на Ламанша.

Искате ли да обсъдите вашите изисквания за Ирландско море? Говорете с нашия екип за обслужване на клиенти, който ще се радва да ви помогне.

#welovetheIrishSea

07 Февруари 2018

Потърсете и резервирайте

Пет., 24 Юни 2022
Съб., 25 Юни 2022
Нужда от помощ?