Freightlink App Banner

Пет причини поради които приложението на Freightlink е по-добро от останалите

Във Freightlink ние наистина сме горди с мобилното си приложение и това, че запазването с нас е лесно и просто, както и с всички други функции, които правят хващането на ферибота лесна игра.

Ние прегледахме някои от другите фериботни приложения и изготвихме списък с 5 причини, поради които нашето приложение е най-доброто за използване при резервиране и пътуване с фериботи -

Доверени отзиви

Не мога да изразя удоволствието от приложението и лекотата, с която мога да резервирам пътуване с ферибот/тунел и др. Всичко се прави само от вас с потвърждение до няколко минути от резервацията. Никога не ми се е случвало да не хвана ферибота които искам. За разлика от много от конкурентите ни, нашето приложение има много позитивни отзиви. Над шестдесет 5 звездни отзива при последното преброяване! Това означава, че ние имаме много щастливи клиенти, които считат приложението ни за изключително полезно по време на пътуването им с нас. Също така ние имаме широка потребителска база с над 10,000 изтегляния. Ние се ангажираме с поддръжката на приложението и бързото отстраняване на неизправности, на които клиентите ни могат да се натъкнат. Няма много такива.

Оптимизирано за Вашето устройство

Нашето приложение работи без проблем с всички устройства. Оптимизирано е за новите екрани на телефоните с тънки като бръснач рамки, както и за по-старите и с прост дизайн телефони. Ние искаме изживяването с нашето приложение да бъде най-доброто и знаем, че ако използвате приложение, което не пасва на екрана Ви или работи изключително бавно, тъй като е натъпкано с ненужни анимации, то нашите клиенти просто няма да бъдат заинтересовани. Не се плашете, ние се ангажираме да Ви предоставим най-доброто изживяване, което е възможно при резервирането на ферибот на iOS или Android устройство.

Всичко на едно място

Ние няма да Ви караме да свалите три различни приложения, за да направите едно нещо – някои фериботни приложения го правят. Ние сме събрали всички функции в един, лесно за употреба пакет, което означава, че Вие можете да резервирате билет, да проверите времето на тръгване и да получавате известия за резервацията си на едно място. Не виждаме смисъл да караме клиентите си да използват едно приложение за резервация и друго за проверка на времето на потегляне. Излишно е.

Поддържат се няколко езика

Във Freightlink ние приветстваме всички потребители. Ето защо ние направихме уебсайта си, блога и дори приложението в различни езици, включително Полски, Румънски, Унгарски, Български и Немски. Ние искаме да сме сигурни, че всеки има възможност да вземе на добра цена нашите услуги от световна класа.

Достъп до чат на живо и карти

Както споменахме преди, Вие можете да направите повече неща от просто резервация на ферибот в нашето приложение. Също така имате достъп до услугата ни чат на живо и намери упътване до всички фериботни пристанища. Това означава, че където и да сте, Вие можете да се свържете с нашия екип за да разрешите проблем, който имате, както и да Ви предоставим упътване до мястото, на което трябва да се намирате.

Можете да намерите приложението на Freightlink в Google Play и App Store. Уверете се, че ще ни оставите отзив!

14 Октомври 2019

Потърсете и резервирайте

Нед., 10 Дек. 2023
Пон., 11 Дек. 2023
Нужда от помощ?