Ferries from Latvia and Lithuania

Фериботи от Латвия и Литва - ръководство за фериботни маршрути в Балтийско море

Балтийско море е една от най-натоварените зони за пътнически кораби в света. Балтийските страни имат добре развити фериботни връзки помежду си.

По-долу е даден списък с най-популярните балтийски маршрути, предлагани от Freightlink.

Без значение от кое пристанище трябва да отплавате, ние ще намерим правилните опции за транспорт за Вас.

Латвия

Германия и Швеция

Lipawa

Фериботи до Германия

Липава (Liepāja на латвийски) е третият по големина град в Латвия и важно балтийско пристанище.

През 1997 г. в района на Липава е създадена специална икономическа зона, която ускорява икономическото развитие както на града, така и на самото пристанище.

Има товарни фериботи от пристанище Lipava до Travemunde в Германия.

Резервирайте ферибот от Lipava

Vindava

Фериботи до Германия и Швеция

Vindava (на лат. Ventspils) е пристанище, разположено в североизточната част на Латвия, на река Venta и Балтийско море. Дейностите на пристанището оказват голямо влияние върху развитието на града.

Фериботите работят по маршрутите до Travemude в Германия и Nynashamn в Швеция. Основно предимство на пристанището е, че не замръзва през зимата, въпреки северното си местоположение.

Резервирайте ферибот от Vindava

Още фериботи в Латвия

ЛИТВА

Товарни фериботи до Германия, Швеция, Дания

Klaipėda е град в западната част на Литва, който е важен балтийски търговски център. Това е третият по големина град в Литва.

Пристанището на Клайпеда е най-северното пристанище в Балтийско море и не трябва да се бори с леда. В резултат на това преминаването може да се извършва през цялата година.

Оттук тръгват фериботи до Rostock, Travemunde, Kiel (Kiel) в Германия, до Karlshamn и Trelleborg в Швеция, Fredericia и Koge в Дания.

Резервирайте ферибот от Литва


Не сте намерили това, което търсите?

Вижте нашата интерактивна карта freightlink. С него можете лесно да намерите и изберете интересуващите Ви пристанища и да проверите съществуващите фериботни маршрути.

Разгледайте нашите често задавани въпроси, свържете се с нашия отдел за обслужване на клиенти или с нашия експерт по продажбите.

09 Ноември 2023

Потърсете и резервирайте

Съб., 24 Февр. 2024
Нед., 25 Февр. 2024
Нужда от помощ?