Volvo FH

11 от най-популярните камиони

Независимо за какво става въпрос, всеки има предпочитания. Ние се свързахме с шофьорите на TruckNetUK за 11 от любимите им камиони.

volvo f121. Volvo F12

"Някога беше недосегаем. Най-лекият педал на съединителя, най-гладкото управление и най-добрите чистачки, които бяха на светлинни години пред Laylands, ERF и Fodens, на които бях свикнал.Шкафчетата за съхранение бяха нови и различни. Най-накрая имах някъде да поставям различни неща. Имаше светлини, които всъщност осветяваха пътя напред и спирачките, които работеха добре. Интериорът не беше изработен от стомана с гайки и болтове навсякъде, беше мека пластмаса, винил и велур. Беше много по-тих и много по-мощен. Щом веднъж се захванеш на 16 скорост, се чудиш как изобщо се е движело нещо друго.|"

2. Bedford TM Turbo 92 Series

"Единственият надежден британски конкурент на Евро инвазията, който помогна да се създаде сцена за бъдещо развитие на камиони по отношение на дизайна на кабината и формулата за 10 к.с+ за тон."

3. DAF 2800 ATI DKSE

"Най-надежден, лесен за поправяне. Камион за дълги разстояния, който винаги ще ви прибере вкъщи (дори без работа на алтернатора или на по-малко от 6 цилиндъра)"

scania vabis 85 super4. Scania Vabis 85 Super

"For its time, years ahead with a good synchro gearbox and power steering, lovely truck with a flat floor and relative lot of space."

За своето време беше светлинни години напред, с добра скоростна кутия и сервоусилвател, прекрасно камионче с плосък под и относително голямо пространство.

5. Seddon Atkinson 401

"Много подценявано превозно средство, при подобна работа с конкурентите, които имаха Scanny 142, изглеждаха изненадани, че Седон можеше да остане с тях, когато бяхме заедно. Добър разход на гориво, напълно надежден. "

6. Volvo FL12

"Имах един като луксозен вагон и автомобилен превозвач с брилянтно Lohr 10 тяло, свръх ниска кабина, което означаваше, че е идеалният камион за работа с много спирания, дърпа зверски, справяше се добре и снега не беше проблем, който спираше почти всички останали."

7. Volvo FH 13-500

"Един от най-добрите камиони, построени по мое мнение и във времето, ще бъде запомнен като такъв."

mercedes axor8. Mercedes Axor 430

"Страхотен влекач, когато е празен във влажна среда, ще завърти колелата си до 10-та предавка!"

9. Scania 143-450

"Никой друг камион не е комбинирал мощност, икономичност, надеждност и желание по същия начин. A66 на 38 тона, без да се сменя предавката."

10. Iveco Turbo / Turbostar

"Любим. Той наистина знаеше как да превърне много дизел в скорост, шум и дим. Теглото не е от значение, всъщност колкото по-тежко, толкова по-добре и лесно можете да го шофиратеи често предпочитате да сте на 3-та лента.

Тогава се чу звукът. От момента, в който го стартирах, знаех, че под него има сериозна сила. Автомобилите просто се мърдахаот пътя ви, защото смятаха, че могат да чуят един камион, който минава . С тази комбинация от двигател, скоростна кутия и задвижване беше товарен влак. Голяма кабина също. Уникален мотор"

11. Mercedes 1644 EPS

"Наистина страхотен двигател (много по-добър от 1748) и наистина ми хареса тази предавателна кутия. Наистина ми хареса."

Имате ли любим камион? Какво направи това специално? Информирай ни

26 Февруари 2018

Потърсете и резервирайте

Чет., 18 Апр. 2024
Пет., 19 Апр. 2024
Нужда от помощ?