truck and ferry

6 начина да бъде най-добрият при пътуване с ферибот

Когато става въпрос за пътуване с ферибот, "какво да правим и какво не" най-вероятно идват като втора природа на опитен пътешественик. Но хей, от време на време нищо нередно за напомняне. Ето шест начина да бъдете най-добрият при пътуване с ферибот.

1. Винаги планирайте напред

Преди да тръгнете на пътуването си, уверете се, че сте проучили всички аспекти на пътуването си. Проверете за пътни работи или затваряне на пътища по маршрута си. Разгледайте прогнозата за времето, за да видите дали това може да повлияе на вашето пътуване и да проверите приложението Freightlink за референтната ви резервация и времето за пътуване.

2. Бъдете готови

Преди да тръгнете, уверете се, че разполагате с цялата необходима документация (паспорт / лична карта) и че вашето превозно средство отговаря на европейските изисквания, преди да тръгнете. Няма нищо по-лошо от това да се направи "паспортния танц" в пристанището или да осъзнаете, че сте забравили документите си за опасни стоки.

3. Подгответе автомобила си

Подготовката винаги е ключова, когато става дума за оптимизиране на пътуването с товари. Уверете се, че вашето превозно средство е готово за пътуване, преди да тръгнете. Ако вашето натоварване не отговаря на стандартите при проверка, тогава вие ще трябва да поемете отговорността. Уверете се, че то е заредено правилно и отговаря на всички изисквания, преди да тръгнете. Заредете резервоара, преди да тръгнете, особено с френската криза на горивата. Не забравяйте да настроите тахографа си в режим ферибот, когато е необходимо.

4. Bring your 'A-Game'

Ако сте неподготвени както психически, така и физически, тогава вашето представяне и качеството на вашето пътуване са длъжни да страдат. Уверете се, че сте добре отпочинали преди заминаването и че сте имали добра храна. Гладният шофьор е катастрофален пътник.

Ако някога се съмнявате в определени изисквания за ферибот, попитайте нашия опитен екип за обслужване на клиенти и те ще ви заведе на правилния път (или морето) за нула време.

5. Спазвайте правилата на пътя (и пристанището)

Има много правила, които трябва да се спазват, когато карате вашето тежкотоварно превозно средство в чужбина. Всяка страна ще има различни стандарти,на които превозното средство, шофьорът и товарът трябва да отговарят. Неспазването на правилата може да повлияе на вашата безопасност, сигурност и да забави пътуването. Никой не иска да бъде този, който забавя заминаването на ферибота. Спомнете си, ако не сте готови, тогава корабът ще тръгне вас.

6. Останете на сигурно на всяка цена

Най-важното е никога не участвайте в каквото и да е поведение на или извън плавателния съд, което може да застраши вас или хората около вас.


Freightlink са тук, за да ви помогнат. Ние сме в този бизнес от години и няма почти нищо, което да не сме чували преди.

Така че, ако имате някакъв проблем с вашата фериботна резервация, уведомете ни. Споделеният проблем е проблем наполовина и ние ще се опитаме да ви помогнем да намерите решение.

22 Юни 2018

Потърсете и резервирайте

Пет., 29 Март 2024
Съб., 30 Март 2024
Нужда от помощ?