Irish Ferries Freight logo

Irish Ferries Актуализация – Бюлетин за безопасност

вързахме се директно с главния инспектор по морски произшествия от Клона за разследване на морски аварии (MAIB) в Обединеното кралство, във връзка с неотдавна публикувания доклад за аварии на MAIB за преместване на товари и щети на превозни средства на ферибота Eurorean Causaway през декември 2018 г. Докладът идва като продължение от Информационния бюлетин за безопасност, публикуван от МАИБ през март 2019 г. и широко разпространен в рамките на транспортната индустрия, приложен за справка.

Бихме искали да използваме тази възможност да напомним на всички клиенти на товарен превоз, че съгласно Конвенцията за безопасност на живота в морето (SOLAS) шофьорите нямат право да остават на палубите на превозните средства, докато корабът е в морето. Това се изпълнява и ще продължи да се налага от екипажите на нашите кораби и бихме ви призовали като отговорни изпращачи да предадете това напомняне и приложения бюлетин за безопасност на всички ваши водачи.

Като работим заедно по този много важен въпрос, ние можем да гарантираме безопасността на екипажа на двата кораба и всички наши уважавани клиенти.

Благодаря ви предварително за съдействието.

Irish Ferries Freight

13 Февруари 2020

Потърсете и резервирайте

Нед., 10 Дек. 2023
Пон., 11 Дек. 2023
Нужда от помощ?