Irish Sea route map

Актуализация за прекъсването на ферибота по Ирландско море.

Корабът на Irish Ferries - MV Ulysses понастоящем не работи поради технически проблем. Това причинява сериозно прекъсване на всички плавания по Ирландското море.

"Ulysses влезе в дока в Белфаст на 28 юни поради технически затруднения с неговия Starboard Controllable Pitch Propeller. Очаква се разследването и ремонтите на кораба да отнемат не повече от 5 дни, но ние вече бяхме информирани от инженерите по обслужването, че въпросът е по-сериозен от първоначално очакваното и те очакват корабът да не работи за допълнителен период от 1 до 2 седмици."

Последни актуализации

Тъй като понастоящем се насочваме към натоварения период на ваканците и почивките като броят на пътниците нараства драматично, наличието на всички фериботни оператори е сериозно засегнато.

За съжаление алтернативният оператор Stena Line няма капацитет да превозва всички товарни и лекотоварни автомобили от Холихед до Дъблин. При върховите(по - натоварени) плавания повечето резервации са в списък "Готовност / Изчакване".

Алтернативни маршрути като Pembroke - Rosslare, Fishguard - Rosslare и Liverpool - Dublin също виждат огромно увеличение на търсенето. Има малко места, но са ограничени.

Моля, планирайте пътуването си по съответния начин и бъдете наясно, че вашият първи избор на време за заминаване може да не е на разположение.

Freightlink работят изключително усърдно, за да поддържат клиенти си актуализирани с последните новини. Където е възможно, ние осигуряваме допълнителни места за съществуващи и нови резервации.

13 Юли 2018

Потърсете и резервирайте

Пет., 2 Дек. 2022
Съб., 3 Дек. 2022
Нужда от помощ?