food

Актуализация на P&O Ferries - Безплатна храна през февруари за шофьори на товари (Дувър - Кале)

Началото на 2021г. ни засегна с много промени в резултат на Брекзит и тъй като сме на път да оставим януари след себе си, имаме някои вълнуващи новини, които да споделим с нашите шофьори на товари.

БЕЗПЛАТНИ ХРАНИ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ

От понеделник, 1 февруари, ние ще предлагаме безплатни ястия на всички шофьори на товари, пътуващи с нас между Дувър и Кале по нашите извън пикови плавания. Да, прочетохте правилно, ние предлагаме БЕЗПЛАТНА храна на всички шофьори.

Всички любими ястия на нашите шофьори, включително риба и картофки, яхния от говеждо месо и така важната пълна английска закуска ще бъдат в менюто. Нашите готвачи са заети да планират списък с вкусни възможности, за да можем да изненадаме вас или вашите шофьори с разнообразието от топли, сготвени с грижа и вкусни ястия, които очаквате, когато пътувате с нас.

КАК РАБОТИ?

За да се възползвате от БЕЗПЛАТНО хранене при нас, всичко, което трябва да направите, е да пътувате с нас през февруари, в извън пиковите плавания през следните дни и часове:

*От понеделник до петък
от 00:00 до 08:00 часа

* Цял ден в събота и неделя
с начало в 00:00 в петък и край в 08:00 в понеделник

Когато стигнете до касата, просто представете вашата товарна бордна карта/билет на член на нашия борден екипаж и се насладете на вкусното си безплатно ястие.

ЗНАЕТЕ ЛИ?

Сега, след като Обединеното кралство напусна ЕС и Duty Free се завърна, когато шофьорите пазаруват в нашите световни магазини за безмитни стоки, те могат да спестят до 50% от уличната цена в Обединеното кралство за цяла гама от алкохол и тютюневи изделия. Освен тази невероятна оферта, клиентите на товарни превози ще се радват на допълнителни 10% ОТСТЪПКА (отстъпката не се отнася за продукти на Chanel, тютюн, вестници и списания).

Надяваме се да приветстваме вас или вашите шофьори на борда през февруари.

P&O Ferries

21 Януари 2021

Потърсете и резервирайте

Чет., 28 Март 2024
Пет., 29 Март 2024
Нужда от помощ?