Stena Line high visibility vest

Актуализация от Stena Line – Облекла с висока видимост на фериботите и пристанищата

Наблюдаваме увеличение на шофьорите, които не носят Облекла с висока видимост или якета на терминалите и корабите ни.

Ние, Stena Line, приемаме сигурността като топ приоритет за нашите служители и за всеки, които посещава локациите и корабите ни. Тъй като ние искаме всеки един да бъде добре различим и видим, започваме кампания за да сме сигурни, че всички шофьори следват минималните правила на стандартите за висока видимост.

На практика Вашите шофьори ще бъдат изправени пред по-строги правила в зоната на кея и на борда на корабите. Ние ще разположим плакати с изисквания за облекла с висока видимост и ще инструктираме служителите на терминала и на корабите да уведомят шофьорите, които не спазват минималните стандарти.

Започвайки от Хоек ван Холанд, от 1ви февруари 2020, всеки шофьор, който не носи жилетка с висока видимост според минималните изисквания, ще получава жълт картон от нашите служители. Това е напомняне, както и в спорта, че поведението им не е приемливо за Stena Line.

Моля информирайте всичките си шофьори, че те трябва да носят дрехи с висока видимост при регистрация, на терминала и на борда на кораба. Накратко, дрехи с висока видимост от всички шофьори от регистрацията до кабината.

Stena Line Netherlands

20 Януари 2020

Потърсете и резервирайте

Пет., 26 Февр. 2021
Съб., 27 Февр. 2021
Нужда от помощ?