Civitavecchia Port At Night

Как да резервирате ферибот от/до пристанище Civitavecchia

За фирми, транспортиращи стоки чрез товарен ферибот между Италия и Испания, Сардиния или Тунис, пристанището на Civitavecchia е популярен избор.

Италианското пристанище, удобно разположено само на 80 км с кола от столицата на Италия, Рим, предоставя множество услуги, които карат бизнеса да се връща отново и отново.

Ето какво трябва да знаете за резервирането на ферибот до/от Civitavecchia.

За пристанището

Известно още като морското пристанище на Рим, пристанището на Civitavecchia първоначално е построено от император Траян (считан за един от петте велики императори на Рим) в началото на 2 век.

С общо 8 круизни терминала, Чивитавекия осигурява сигурни съоръжения както за товари, така и за пътници, с допълнителни съоръжения за превозвачи на петролни продукти. Основният внос на пристанището включва дървен материал, въглища и суров нефт, докато стоманата е важен износ.

Почти 9 милиона тона товари минават през пристанището годишно, но не само размерът или капацитетът на пристанището го правят жизненоважна точка за търговия. В основата на културното въздействие на пристанището на Civitavecchia е неговата отдаденост в подкрепа на морските иновации.

Всъщност само миналия месец пристанището на Чивитавекия посрещна най-големия кораб, строен някога в Европа, круизния кораб

MSC World Europa за първото си пътуване. Захранван от втечнен природен газ (LNG), MSC World Europa е първият кораб в света, който използва технология с горивни клетки, която ще „драстично намали цялостното въздействие на кораба върху околната среда, почти напълно елиминирайки емисиите на атмосферни замърсители“, според официалното изявление на пристанището на Civitavecchia.

Прочетете повече за някои от най-новите устойчиви разработки на индустрията за товарни фериботи.

Как да резервирате Вашите билети?

В зависимост от Вашите индивидуални нужди може да имате нужда от:

  • Резервации в последната минута или чувствителни към времето
  • Няколко превозни средства, изпратени едновременно
  • Персонализирана поддръжка на резервации
  • Или допълнителни изисквания за опасни или необичайни товари

Но има само един агент за билети за товарен ферибот, който може да направи всичко това на цени, водещи в индустрията.

Вместо да прекарвате часове в търсене на най-добрите оператори и маршрути за Вашите нужди, нашите експерти могат бързо да се погрижат за това вместо Вас.

Когато резервирате Вашите билети за товарен ферибот Италия ⇄ Испания при нас, можете да се възползвате от нашия опит и да спестите пари.

19 Октомври 2023

Потърсете и резервирайте

Съб., 24 Февр. 2024
Нед., 25 Февр. 2024
Нужда от помощ?