Как да направя резервация?

Добре дошли в Freightlink! Ние сме тук, за да ви помогнем да направите по възможно най-простият и лесен начин вашата резервация за товарен ферибот. Можете да използвате функцията "Търсене и резервиране" в нашия сайт, за да намерите фериботи до или от определена държава или пристанище.

Можете да изберете типа и дължината на вашето превозно средство, броя на пътуващите, маршрута както и датата и часа, които желаете, и да следвате стъпка по стъпка процеса до страницата за потвърждение. Ако имате нужда от алтернативни предложения, ние можем да ви предложим и такива, както и възможност да резервирате няколко автомобила или няколко маршрута.

Моля, обърнете внимание, че за да направите резервация, ще изискаме от вас регистрационните номера на вашето превозно средство. За някои маршрути е възможна да се изисква допълнителна информация, ако е така ще се свържем с вас, за да я поискаме.

Ако вече имате регистриран профил при нас, не забравяйте да влезете в профила си, за да видите всички налични цени, както и допълнителната функционалност в профила в раздела „Моят профил“, включително „Наблюдаване и Проследяване“ на превозното средство, и запазени превозни средства.

Потърсете и резервирайте

Вт., 19 Март 2024
Ср., 20 Март 2024
Нужда от помощ?