Freightlink team Christmas party 2022

Краят на 2022 г. във Freightlink

2022 година е една от най-позитивните и тук също искам да благодаря на всички за поредната година на ползотворно сътрудничество.


Нашата година

250+

Брой 5* отзива от нашите клиенти тази година (прегледахте ни общо 2142 пъти!)

250,000+

това е колко имейла нашият екип за обслужване на клиенти е получил от вас от януари 2022 г

20,000+

средно този брой резервации са направени благодарение на нашето приложение Freightlink тази година

освен това

През ноември ви срещнахме в Полша по време на панаира Translogstica 2022 във Варшава - много благодарим за срещите и разговорите! Вече планираме и нямаме търпение за панаира през 2023 г.

Екипът ни стана по-силен - имаме 20 повече от нас, отколкото през 2021 г. Въпреки това, не сме приключили с набирането на персонал - тъй като нашата компания непрекъснато расте, ние все още търсим нови служители за различни отдели - може би това ще бъдете вие? Вижте най-новите ни свободни позиции във Freightlink.

CustomsLink, нашата дъщерна компания, помогна на хиляди клиенти да преминат от старата платформа CHIEF Customs към новата платформа (CDS). Неизменно с гордост продължава да предлага персонализирани решения за малки, средни и големи компании.

Freightlink Reload поддържа клиенти от Обединеното кралство и ЕС с техните нужди от спедиция. През 2022 г. той помогна за организирането на транспорта до изложбата на конференцията на Лейбъристката партия. Той също така разшири своите митнически предложения и вече може да помогне на клиентите да транспортират стоките си, докато сортират митнически документи.


Планове за бъдещето

Още една година вече е на хоризонта – желаем ви широки и спокойни води през 2023 г. и бихме искали да благодарим на всички наши клиенти за сътрудничеството през тази и предходните години.

Имаме много амбициозни планове и вълнуващи проекти за 2023 г., които ще подобрят нашата иновативна система и по този начин качеството на предоставяните услуги и вашето удовлетворение от използването на Freightlink.

Времената се променят и нашата услуга непрекъснато се променя към по-добро, за да отговори на вашите нужди и нови изисквания.

Следващата година няма да е изключение.

21 Декември 2022

Потърсете и резервирайте

Пет., 3 Февр. 2023
Съб., 4 Февр. 2023
Нужда от помощ?