Не съм запознат с транспортирането на АДР товари от Италия до Гърция, можете ли да помогнете?

Вземайте предвид ограниченията, засягащи пътническите фериботи в двете пристанища на Игуменица и Патра. Например, Класове 1, 2, 6.2, 7, независимо от опаковъчната група, а също и от другите класове опаковъчна група I & II НЕ СЕ ДОПУСКА, за да бъдат експедирани.

Моля, имайте предвид тази информация и не забравяйте, че по маршрута Бриндизи - Игуменица и Патра на Grimaldi Line пътуват само пътнически фериботи, така че не е възможно по този маршрут да се приемат товари, принадлежащи към горепосочените класове на АДР (ADR).

Като алтернатива, Grimaldi Lines може да предложи пътуване на товарен кораб (само с 12 свободни места за водачи), плаващ САМО ДО ПАТРА от Генуа, Венеция, Равена и Бари.

Не забравяйте, че документацията за получаване на разрешение за АДР от италианските пристанищни власти трябва да бъде подадена предварително и се препоръчват поне 3 работни дни преди заминаването.

Например, резервация направена в петък сутринта за АДР товар отпътуващ в събота, най-вероятно ще бъде отказана. Вижте маршрутите на Grimaldi Line.

Потърсете и резервирайте

Вт., 19 Март 2024
Ср., 20 Март 2024
Нужда от помощ?