Vegetables

Най-добрите маршрути за внасяне на популярни храни от ЕС до Обединеното кралство

Само през 2020 г. 28% от храните в Обединеното кралство са били внесени от ЕС.

Кои са най-добрите маршрути за транспортиране на храна в Обединеното кралство от ЕС?

Нека разберем!

Зеленчуци

Знаете ли, че до 90% от марулята в Обединеното кралство се доставя от страни от ЕС? И това е само върхът на айсберга!

Един от основните доставчици на зеленчуци, внесени в Обединеното кралство, е Германия.

Само 19+ часа преминаване с товарен ферибот с DFDS отвежда вашите стоки между Cuxhaven, Германия и пристанище Immingham, Англия.

С цени, започващи от около £653 (Immingham-Cuxhaven), не е чудно, че този маршрут е любим за фирми, които искат да внасят маруля в Обединеното кралство.

Кафе

Въпреки че е известна в световен мащаб като нация на пиещите чай, Обединеното кралство внася хиляди тонове кафе всяка година. Това е много кафе!

Докато около половината от това идва от Южна Америка, изненадващо количество ще трябва да пътува само от ЕС - и значителна част от това ще дойде директно от Белгия.

Един от най-добрите маршрути за компании, които искат да транспортират своите кафе зърна в Обединеното кралство от Белгия, е Zeebrugge ⇄ Tilbury с P&O Ferries. Със само 8+ часа преминаване, започващо от около £460, ще се чудите къде е бил този маршрут през целия ви живот.

Млечни продукти

Огромен брой млечни продукти, които се внасят в Обединеното кралство всяка година, идват от Франция и голяма част от тях ще пристигнат в Обединеното кралство по фериботния маршрут Calais ⇄ Dover.

Този легендарен маршрут отнема само 2+ часа. А с пътуванията, струващи само £146, ще бъдете безумно луди да пропуснете!

С най-новата версия на нашето универсално решение за резервиране на товарен ферибот и тунел, приложението на Freightlink, можете лесно да резервирате следващия си билет за товарен ферибот само с няколко докосвания.

24 Май 2022

Потърсете и резервирайте

Съб., 13 Авг. 2022
Нед., 14 Авг. 2022
Нужда от помощ?