TT Line green ferry

Новите Green Ships на TT-Line

Зеленото е цветът, който най-много се свързва с парите и околната среда. С новите Green Ships на TT-Line и нашите водещи в индустрията тарифи можете да спестите и двете.

Етапът на планиране, който започна през 2016 г., завърши с разработването на „най-екологичните“ фериботи в историята на TT-Line и в историята на Балтийско море.

Един от най-новите Green Ships на оператора, Nils Holgersson, е дълъг 230 метра и е кръстен на титулярния герой от класическата шведска детска история „Чудесното пътуване на Нилс Холгерсон през Швеция“.

С товарен капацитет за съчленени камиони, контейнери и ремаркета от 200+ и максимален пътнически капацитет от 800, корабът използва втечнен природен газ (LNG); най-чистото налично корабно гориво.

Какво е LNG?

Ето какво трябва да знаете:

  1. Не съдържа сяра.

Големите количества серен диоксид потенциално могат да доведат до различни здравословни проблеми за хората и дивата природа. Докато Marine Gas Oil (MGO) може да произведе големи количества серен диоксид, преминавайки към LNG, TT-Line успява да намали емисиите на серен диоксид с 98%.

  1. Помага за намаляване на емисиите на азотен оксид с 82%.

Нарастващите количества замърсяване с NO2 могат да допринесат за широк спектър от екологични проблеми, включително киселинен дъжд. Използването на MGO изисква сложна обработка на отработените газове. Но с LNG новите кораби TT-Line могат да заобиколят този процес и да намалят изхода на азотен оксид.

  1. Това означава по-малко въглероден диоксид в нашата атмосфера.

Не на последно място, използването на LNG в новите кораби на TT-Line може да намали общия добив на въглероден диоксид с до 66% на единица товар. Това има огромно въздействие върху околната среда чрез намаляване на замърсяването на въздуха.

Какви характеристики имат новите TT-Line Green Ships?

Новата група от устойчиви кораби от TT-Lines не са само екологични. Например фериботът RoPax Nils Holgersson има много привлекателни функции, включително (но не само):

  • Слънчева тераса
  • Салон за домашни любимци
  • Салон за шофьори на камиони
  • Балкон за шофьори на камиони
  • Сауна
  • Ресторант
  • Павилион и бар

И още много.

С Freightlink можете да се насладите на всички тези предимства, докато транспортирате вашите стоки и да спестите пари на бизнеса си с нашите водещи в индустрията цени.

За повече информация вижте нашата страница на TT-Line оператора.

По какви маршрути ще пътуват новите зелени кораби на TT-Line?

Nils Holgersson ще пътува между Литва и Швеция (Klaipeda ⇄ Trelleborg), Полша и Швеция (Swinoujscie ⇄ Trelleborg) и Германия и Швеция (Travemunde ⇄ Trelleborg и Rostock ⇄ Trelleborg). Междувременно товарните билети включват

04 Октомври 2022

Потърсете и резервирайте

Чет., 18 Апр. 2024
Пет., 19 Апр. 2024
Нужда от помощ?