Дали водачът получава каюта и храна?

Обикновено при дълъг морски преход (цяла нощ/цял ден) в цената е включено и легло. Ако пътуването с ферибот е кратко (2-3 часа), НЕ е включено легло, но местата за почивка са винаги на разположение. За пълни подробности, моля, вижте "Какво е включено" при извършване на резервация.

Видът на каютата зависи от курса, с какво разполага фериботът и колко е зает. Докато някои фериботи за товарни превози имат единични каюти за шофьори, повечето нямат тази възможност и шофьорът може да се наложи да сподели каютата с до трима шофьори.

За съжаление, не можем да правим никакви предварителни договорености за шофьорите да резервират единична каюта. Ако водачът настоява за това, препоръчваме, да говорите с персонала на борда и да се опитва да направите свои собствени договорености. Ако услугата се доплаща, водачът ще бъде помолен да плати. По принцип не сте в състояние да надстроите или предварително да резервирате каюти за товарните билети.

Храната почти винаги е включена в билета за товарен превоз. Ако не е осигурено хранене, цената на храната може да бъде сериозно намалена. Отново, моля, вижте "Какво е включено" при извършване на резервацията.

Потърсете и резервирайте

Пет., 3 Февр. 2023
Съб., 4 Февр. 2023
Нужда от помощ?