Smartphone

Осем полезни приложения за смартфони за шофьорите на камиони и ванове (2019)

През 2017 г. попитахме нашите приятели - шофьори на камиони в TruckNetUK да ни дадат препоръки за някои полезни приложения. Ето актуализиран списък с приложения, които смятаме за безценни както за шофьорите на камиони, така и за останалите участници в движението.

DFDS Freight Ferry AlertsDFDS Freight Ferry Alerts

Незабавни известия в реално време за плаванията на DFDS по Ламанша, отнасящи се до водачите на товарни превози. Просто следвайте пътуванията, които ви интересуват, и ще получавате напомняния при отваряне и затваряне на регистрацията, данни дали плаването има закъснение и друга информация, свързана с превоза ви.

Android | iOS

Bans for trucksBans for Trucks

Периодични ограничения и забрани за камиони в цяла Европа, включително забрани за тонаж, ремаркета и АДР. Периодични и временни забрани, включително през лятото, зимата и празниците.

Android

intruck

intruck е съвсем ново приложение, което позволява на потребителите да търсят и намират спирки за камиони в страната. То ви позволява да филтрирате само местата за почивка, където можете да видите наличността в реално време и лесно да резервирате, така че мястото ви винаги да е подсигурено.

Android | iOS

Seatruck Freight Ferry AlertsSeatruck Freight Ferry Alerts

Бъдете в крак с актуалната информация за плаванията и получавайте уведомления за Seatruck Ferries в Ирландско море. Абонирайте се за пълните маршрути или за индивидуални плавания.

Android | iOS

Doc Scanner

Вместо да се налага в офиса да сканирате документите си (графици, касови бележки, контролни листове за превозни средства и др.), с приложението Doc Scanner водачите могат да сканират всичко с камерите на техните смартфони и да ги споделят в различни формати. Можете също да подобрите качеството и да конвертирате документа в PDF или JPEG.

Android

OSevenOSeven

Перфектно за шофьори, опитващи се да подобрят уменията си, приложението OSeven е идеално за всички участници в движението. С помощта на GPS технологията приложението регистрира кога сте в движение и регистрира скоростта, мобилната употреба и нивото на агресивно шофиране (напр. резките ускорения и натискането на спирачки). След това ви дава обща оценка доколко добре използвате пътя. То е идеалният метод работодателите да следят движението на шофьорите си. Като позволява статистиката да бъде споделяна, приложението спомага за по-безопасни пътища и прави шофирането ви по-икономично.

Android | iOS

Voice Text

Идеално за заети шофьори, които нямат Bluetooth, но трябва да се свържат безопасно с другите, докато са на път. Приложението директно преобразува речта в текст и позволява изпращането на съобщения по имейл, SMS, Twitter или Facebook. То също прочита съобщения и позволява да се водят хендсфри разговори. Потребителите могат също да запазват конвертираните скриптове за по-късна употреба.

Android

CoPilot Truck GPSCoPilot (Navigation) for Truck Users

CoPilot предлага серия от приложения за потребители на различни видове превозни средства. Това, което прави тази система специална, е фактът, че тя работи изцяло офлайн, без да използва никакви данни, което позволява пълноценно ползване без да се страхувате за изчерпания лимит на интернета ви. Гласовото разпознаване и запаметените маршрути ви позволяват да персонализирате приложението според нуждите си.

Android | iOS

29 Януари 2019

Потърсете и резервирайте

Нед., 10 Дек. 2023
Пон., 11 Дек. 2023
Нужда от помощ?