freightlink ferry routes throughout europe

Причини да използвате Freightlink

Тук във Freightlink се гордеем това, което правим. Когато станете един от нашите партньори, вие сте под нашата абсолютна грижа и внимание.

Не може да сравните нашите услуги с други (February Net Promoter Score 90%), ние предоставяме денонощна поддръжка, която ви позволява да се уверите, че ще стигнете до мястото, на което трябва да сте в цяла Европа и извън нея. Винаги гарантираме, че направим екстра усилия.

Има много причини да резервирате чрез Freightlink, но просто погледнете какво пропускате

Говорим вашия език

В нашите модерни офиси имаме служители от цяла Европа. Имаме планове да започнм в Испания, Италия и Холандия в недалечното бъдеще. Разбираме, че всеки потенциален партньор е различен. Ако се свържете с Freightlink, независимо дали това е онлайн или ни се обаждате. Ще говорите с някой, който познава вашите изисквания, разбира вашата ситуация и най-важното... говори на вашия език.

Разбираме вашата култура

За период от почти 15 години, събрахме адекватно разбиране за нашите пазари, клиентите, с които се занимаваме и доставчиците, които използваме. Това ни позволява да реагираме на Вас, да останем пред конкурентите си.

Голям опит в цяла Европа

Ние сме номер едно за товарни фериботни билети в Европа, обхващаме повече от 750 маршрута и свързваме над 50 държави с куриери, превозвачи, производители и много други предприятия - големи и малки - по целия континент.

Напреднала технология

Нашата тайна е използване на най-съвременна технология, която директно се интегрира с някои от водещите фериботни оператори в Европа, за да спести на нашите клиенти време и пари. Независимо дали сте нови за товарните фериботи или имате опит, дали пътувате веднъж или 100 пъти на седмица, Freightlink е решението, което ще помогне на клиентите да намерят най-добрите фериботни маршрути на реалистични цени. Ние редовно се стремим да останем пред останалите в играта и стартирахме новото приложение Freightlink за Android и Apple iOS. Кликнете тук, за да изтеглите приложението и да научите повече.

Разбиране на вашите нужди

През изминалата година сме изпратили всичко от автомобили за Формула 1, части за сцената за концерти на Rhianna до товар на живи прасета. Без значение какво искате да изпратите и къде. Можем да го направим за вас. Свържете се с нашия специализиран екип днес, за да обсъдите вашите нужди и ситуация. Нека вършим упоритата работа за вас.

Никой не може да ние бие по обслужване

Ние се гордеем с отличното обслужване и ненадминатото ни познание за продуктите. Защо да отидете някъде другаде, когато ще получите специален акаунт мениджър, най-реалистични цени и услуга като никоя друга.

Станете един от нашите партньори

Искате ли да обсъдите вашите изисквания за транспортиране на товари? Говорете на нашия екип за обслужване на клиенти, който с радост ще ви помогне и да се превърнете в един от нашите партньори днес.

13 Април 2018

Потърсете и резервирайте

Съб., 24 Февр. 2024
Нед., 25 Февр. 2024
Нужда от помощ?