Lotus Katsu Imola

Услугата Freightlink Motorsport по-популярна от всякога

От създаването си през миналата година, Freightlink Motorsport стана разпознаваемо име. Съдействайки в процеса на доставка на спортни моторни превозни средства по целия свят, ние сме изградили някои силни взаимоотношения с фирмите, за които сме организирали транспорт.

С наближаването на състезателния сезон през 2018 г., ние сме по-развълнувани от всякога, за да работим с някои от най-добрите автомобили в състезателните среди.

Classic Team Lotus

Наскоро работихме с Classic Team Lotus организирайки фериботния транспорт за някои от най-ценните им автомобили до Motor Legend Festival в Имола, Italy.

Екип Lotus възстановява, поддържа и пуска на състезания класически автомобили Lotus F1 от 50-те до 90-те. Те изпращат своите превозни средства с голямо историческо значение навсякъде по света и им съдействаме да стигнат там.

Миналия месец пет от техните исторически 3 литрови автомобила F1 бяха транспортирани до Imola.. Екипът Freightlink Motorsport беше много развълнуван от напълно възстановения Lotus 35R4, който беше изпратен за отбелязване на първото състезание по пистата, спечелена от Jim Clark преди 55 години.

"Бях много доволна от услугата и чувствах, че Freightlink предлага по-близки работни отношения и конкурентни цени. Със сигурност ще препоръчам Freightlink на всеки, който иска приятелска, ефективна и рентабилна компания за фериботи".

Стефани Клементс, координатор за търговия и събития за Classic Team Lotus.

Екипът също така наскоро транспортира тринадесет исторически Lotus F1 автомобила, за да се състезават в редица състезания през следващия сезон. Те могат да бъдат намерени на различни предстоящи местоположения, включително

  • Clermont Ferrand
  • Copenhagen
  • Nurburgring
  • Zandvoort
  • Spa
  • Dijon
  • Jarama
  • Portimao

Optimum Motorsport

Optimum Motorsport GTOptimum Motorsport е основан от Шон Гоф през 2007. Отборът спечели британската GT4 титла три пъти през последните пет години и достигна до върха на подиума на SP3 в Dubai 24 Hours в три случая.

Компанията състезава автомобили от различни калибри, включително Aston Martin Vantage V12 GT3, Audi R8 LMS GT3, Ginetta G55 GT4 и Ginetta GT5. Организирахме транспортирането им до места в цяла Европа, включително Portimiao, Spa, Barcelona и Le Mans.

Екипът участва също и в редица други автомобилни състезания, включително Британското GT Championship, Ginetta GT5 Challenge и сериите 24H.

"Ние открихме, че Freightlink е едновременно икономична и спестяваща време опция за резервиране на фериботи и оценяваме личното обслужване и надеждността."

Шон Гоф, основател и ръководител на отбора.

Като малък екип, който се стреми да изгражда близки взаимоотношения с нашите клиенти, предлагаме услуга "един на един / one-to-one", с цел да научите всичко, което вашата компания изисква по отношение на пътуванията с ферибот.

Ние се гордеем с факта, че от момента, в който вдигнете телефона, за да направите запитване до момента, в който вашето превозно средство се движи върху пистата, вие сте в безопасни ръце.

Като любители на автомобили самите ние знаем колко ценни са те. Свържете се с нашия опитен екип, за да получите вашите автомобили по водата.

24 Май 2018

Потърсете и резервирайте

Чет., 28 Март 2024
Пет., 29 Март 2024
Нужда от помощ?