Unity Line logo

Unity Line Актуализация - Транспорт на сено, слама и техните производни

Поради нарастващия интерес от транспортиране на слама и сено, бихме искали да припомним, че такива стоки съгласно IMDG кодекс (морски транспорт) в транспорта се третират като опасни стоки UN 1327, клас 4.1.При фериботния транспорт то трябва да има съдържание на влага по-малко от 14% и трябва да се транспортира в специални товарни единици или в подходящи контейнери. Полезността на транспорта трябва да бъде потвърдена със сертификат от сертифициран спедитор и като всяка опасна стока, такъв транспорт трябва да бъде деклариран при резервацията, 24 часа преди планираното отпътуване.

В същото време бихме искали да припомним, че пътническите фериботи "POLONIA" и "SKANIA" са изключени от превоза на опасни товари. На други фериботи тази резервация ще има статус "На изчакване", защото окончателното одобрение по този въпрос винаги се дава от капитана на ферибота.

Unity Line

Ако имате въпроси относно фериботното транспортиране на сено, слама или други подобни, свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти.

14 Август 2018

Потърсете и резервирайте

Пет., 29 Март 2024
Съб., 30 Март 2024
Нужда от помощ?