Великобритания до Средиземноморието

Mediterranean ferry route map

Резервирайте ферибот до Средиземно море

Въпреки че няма директни фериботи от Великобритания до Средиземноморските търговски маршрути, ние предлагаме разнообразни индиректни услуги за най-популярните маршрути за ферибот в Средиземно море, включително Италия, Тунис, Малта, Кипър и Гръцките острови.

greece to cyprus

За да стигнете до тези популярни товарни дестинации, първо трябва да пътувате до Испания, Италия или Гърция. Най-лесният начин, по който повечето шофьори на товарни автомобили избират, е да пътуват до Франция през Доувър до Кале, най-популярния фериботен маршрут за куриери във ван и камиони. Той предлага най-гъвкавата възможност за пътуване до всички части на Франция. Оттам трябва да шофирате за Италия или Испания. Друг начин, използван от някои шофьори, е да се намери директен ферибот от Великобритания до Испания и оттам да се качат на ферибот до Италия.

Кипър

Ако планирате да отидете в Кипър, ще трябва да пътувате до Гърция, да започнете пътуването си в Фолкстън или Доувър и да пристигнете във Франция, от там да пътувате до Гърция и да пътувате с ферибот до Кипър. Лаврио - Лимасол (Lavrio - Limassol). Можете да пътувате там с фериботния оператор Salamis Lines, който работи по този маршрут веднъж седмично. Други опции включват шофиране в Италия и качване на ферибот от Анкона до Гърция, Бари до Гърция или Бриндизи до Гърция и др.

italy to tunisiaТунис

Ако планирате да отидете в Тунис, ще трябва да пътувате до Италия, започнете пътуването си от Фолкстън или Доувър и да пристигнете във Франция, от там да пътувате до Италия и да пътувате с ферибот до Тунис. (Палермо - Тунис, Геноа - Тунис, Салерно - Тунис, Ливорно - Тунис)

По този маршрут ще преминете с Grimaldi Lines или Grandi Navi Veloci.

Гръцки острови

Ако планирате да отидете на гръцки остров, като Ираклион, ще трябва да пътувате до Гърция, да започнете пътуването си във Фолкстън или Доувър и да пристигнете във Франция, от там да отидете до Гърция и да пътувате с ферибот до Ираклион. (Пирея - Ираклион)

greece to heraklion

На този маршрут има два оператора Minoan Lines и Superfast Ferries. Има два пътувания на ден.

Малта

Ако планирате да отидете в Малта, първо трябва да пътувате до Италия, като започнете пътуването си в Фолкстън или Доувър и пристигате във Франция, от там до Италия и да пътувате с ферибот до Малта. (Геноа - Валета, Салерно - Валета, Катаня - Валета, Позало - Валета).

italy to malta

Фериботите по тези маршрути се експлоатират от Grimaldi Lines и Virtu Ferries.

Потърсете и резервирайте

Нед., 10 Дек. 2023
Пон., 11 Дек. 2023
Нужда от помощ?