Как мога да получа потвърждение на моята резервация?

Всички потвърждения за резервация на товарни превози се изпращат по имейл. Когато настройвате профила си, моля, посочете имейл адреса и мобилния си номер, ако е възможно. Когато правите резервация онлайн, потвърждението ви ще бъде изпратено автоматично по имейл. Страницата за потвърждаване на уебсайта не потвърждава, че резервацията ви е направена от превозвача.

Ако не сте получили потвърждението на имейла си в рамките на 24 часа след извършване на резервацията, моля свържете се с екипа ни за обслужване на клиенти на телефон +44 (0) 1772 368246, които ще се погрижат потвърждението да ви бъде изпратено. Нашият екип може също да ви изпрати SMS при поискване.

Като алтернатива, ако сте влезли в профила си, моля, посетете секцията "Проследяване и Наблюдаване" в "Моят профил", където всички ваши резервации ще бъдат изброени заедно с референтните номера и състоянието им в момента.

Ако сте загубили имейла си за получаване на потвърждение, просто ни се обадете и ние можем да ви го изпратим отново. Като алтернатива, ако сте влезли в профила си, имате възможността да изпратите потвърдителният SMS директно на себе си или на вашите шофьори

Потърсете и резервирайте

Нед., 10 Дек. 2023
Пон., 11 Дек. 2023
Нужда от помощ?