Stena Line logo

Актуализация на Stena Line : Smart Gate - Belfast VT1/VT2 стартира скоро

Нашата Smart Gate Vehicle Visit System непрекъснато се актуализира, за да включва още повече функции и ние сме щастливи да обявим, че най-новата разработка включва система за снимки на вход/изход, позволяваща на нашите клиенти да проверяват снимките на влизане или излизане от терминала на техния непридружен модул чрез нашия цифров товарен транспорт клиентски интерфейс Freight Portal. Към днешна дата Smart Gate е внедрен в Белфаст VT4, Дъблин, Ротердам и Карлскруна, като през 2024 г. ще бъдат инсталирани още няколко пристанища.

Тази нова функция ще помогне на клиентите да определят дали е възникнала повреда на транспортната единица преди влизане в пристанището или по време на пътуването с някой от нашите кораби.

Функция за спестяване на време, която също ще помогне за качеството и ефективността на шофиране.

Все още не сте запознати с нашата система Smart Gate?

Тогава просто разгледайте нашия уебсайт за повече информация в кои пристанища е налично това и как вашите шофьори прекарват по-малко време в терминалите при по-плавен и по-ефективен процес на чекиране, връщане или вземане на единици. Постепенно се добавят още терминали, докато продължаваме внедряването на новата система за порти.

Stena Line

22 Септември 2023

Потърсете и резервирайте

Съб., 24 Февр. 2024
Нед., 25 Февр. 2024
Нужда от помощ?