Какво ще се случи, ако съм декларирал погрешно дължината/височината/ширината на превозното средство?

Ако случайно сте резервирали превозно средство с неправилна дължина, моля, уведомете ни, за да го променим.

Много кораби, които превозват по оживени маршрути, са строго контролирани, и превозни средства с различни размери, могат да окажат неблагоприятно въздействие върху натоварването на кораба.

Ние винаги работим, за да разрешим всички проблеми, причинени от превозни средства, които са по-дълги или по-широки от резервираните, и рядко се оказва, че преводното средство няма да отпътува, но при натоварени плавания може да ви бъде отказан превоз.

Моля, имайте предвид, че повечето от фериботните оператори имат оборудване за автоматично измерване. Всяко превозно средство, което пристига в пристанището по-дълго от обявеното, или с по тежък товар на борда, е вероятно да бъде обект на допълнителни такси.

Всички цени на товарните фериботи се определят от общата дължина на превозното средство. Така че ако има разлика в цената между дължината, която сте резервирали и дължината, която искате да превозите, ще ви начислим разликата.

Височините на превозните средства са по-малко важни и вашето единствено ограничение е общата височина, която съдът може да приеме, която нормално е между 4,5 м и 5 м. Ако се притеснявате за височината на вашето превозно средство, моля, свържете се с екип ни за обслужване на клиенти.

Ако вашето превозно средство попадне в извън стандартните размери от над 18 метра дължина, ширина над 2,6 м, и е над 44 тона, моля свържете се с екипа ни за обслужване на клиенти. Някои фериботни оператори могат да изискват от вас да попълните допълнителна документация пре ди изпращането.

Потърсете и резервирайте

Чет., 29 Септ. 2022
Пет., 30 Септ. 2022
Нужда от помощ?