Port of Helsinki map

Нов маршрут & Места за чекиране на пристанището в Хелзинки

Tallink & Silja Line

От 13 януари 2020 всички тежкотоварни транспортни средства в Западното пристанище на Хелзинки ще бъдат насочени да пристигнат на пристанището през Tyynenmerenkatu. В бъдеще и пристигането и заминаването от пристанището ще се извършват през отсечката Rionkatu и Tyynenmerenkatu.

Информирайте шофьорите си

Моля, информирайте шофьорите си за промяната в маршрутите. Имайте предвид, че тежкотоварните превозни средства вече не се допускат да преминават през Länsisatamankatu към пристанището.

Без зони за изчакване за тежкотоварни транспорти

Вече няма да има зони за изчакване за тежкотоварните транспортни средства. Вместо това, контейнерите и ремаркетата допускат до пристанищата във времеви прозорци, които траят по няколко часа всеки. Контейнерите ще трябва да изчакат за натоварване в зоната на затворения кей в пристанището. Моля, имайте предвид, че паркирането е забранено в цялата зона на Jätkäsaari.

Ново чекиране на контейнери от понеделник 13 януари

В пространството на пристанището ще бъдат поставени нови портали за регистрация (чекиране) и линии за изчакване в зоната на кея. Регистрацията на контейнерите ще се премести на новата си локация от понеделник 13 януари, започвайки от отпътуването в 07:30.

Tallink Silja Cargo

Eckero Line

Актуализация на маршрутите до пристанището на Хелзинки и места за регистрация

20 Януари 2020

Потърсете и резервирайте

Пет., 26 Февр. 2021
Съб., 27 Февр. 2021
Нужда от помощ?