RAlpin

Какво представлява влаковата услуга RAlpin?

Известна също като „Rolling Highway“, RAlpin е влакова услуга, която превозва тежкотоварни автомобили между Novara (Италия) и Freiburg (Германия). Като RORO (Roll On, Roll Off) или „Ro-La“ услуга, RAlpin транспортира вашите превозни средства (и контейнерни стоки) през Швейцария и Швейцарските Алпи, за да достигне вашата дестинация от двете страни.

С 16 влака на ден, по 8 от всяка посока и време за пътуване от само 11 часа, RAlpin е идеален за критични във времето пратки и пратки „точно навреме“. След като качат своите камиони във влака, шофьорите могат да се насладят на безопасно пътуване в придружаващия го пътнически вагон.

The Rolling Highway е икономична и отговорна към околната среда алтернатива на шофирането през (или под) Алпите, като намалява емисиите на CO2 с около 30 000 тона всяка година.

(Моля, обърнете внимание - максималната разрешена дължина на превозното средство е 18,60 м.)

Но как може да ви бъде от полза?

Как транспортирането на стоки чрез RAlpin ще помогне на моя бизнес?

Намалявате разходите за гориво

nt driving means less fuel used, which means you can save money on volatile fuel costs. // По-малко време, прекарано в шофиране, означава по-малко изразходвано гориво, което означава, че можете да спестите пари от нестабилни разходи за гориво.

Избягвате митниците

Когато транспортирате стоки между Германия и Италия по RAlpin „Rolling Highway“, можете да избегнете спазването на швейцарските митнически формалности.

По-малко износване

Можете да сведете до минимум износването на вашите камиони, като намалите километрите, прекарани по пътя.

Много време за почивка

Докато вашите стоки продължават да се движат, вашите шофьори могат да си починат заслужено.

Включва опасни стоки

Превозните средства, превозващи опасни товари, са също толкова добре дошли във влаковата услуга RAlpin.

Забрана за шофиране през нощта? Няма проблем.

Забраните за шофиране през нощта и през почивните дни в Швейцария могат да попречат на транспортирането на вашите стоки. Избегнете това неудобство, като преместите стоките си по RAlpin „Rolling Highway“.

Защо да изберете нас?

Във Freightlink нашите клиенти са в основата на всичко, което правим. От нашето водещо в индустрията обслужване на клиенти до нашите специализирани екипи за необичайни товари и моторни спортове, ние прекарахме десетилетия в създаването на най-добрите решения за резервиране на товарни тунели. Нашият екип за обслужване на клиенти е на разположение 7 дни в седмицата, за да ви подкрепи по време на процеса на резервация и с всякакви промени в резервацията ви.

Когато резервирате своите билети RAlpin при нас, можете да се насладите на всички фантастични предимства, които услугата може да предложи, и още.

Искате бърз и рентабилен транспорт без транзитни документи? Резервирайте своите билети тук.

06 Март 2023

Потърсете и резервирайте

Вт., 16 Апр. 2024
Ср., 17 Апр. 2024
Нужда от помощ?