Какви видове фериботи има и какви удобства имат?

Удобствата на борда се различават в зависимост от товарния кораб, както и от фериботния превозвач. Има два основни класа на корабите:

  • Плавателно средство, специално проектирано да превозва превозни средства и пътници. Удобствата на борда обикновено са много добри. Като цяло по-новите кораби имат по-добри съоръжения. Съвременните плавателни съдове разполагат със съоръжения, включително отделни зони за почивка за водачите на товарни автомобили, ресторанти, барове, телевизионни зали, кина и магазини.
  • Плавателно средство, предназначено да превозва товари, но може да превозва и до 12 пътници. Удобствата на борда са само основните и са ограничени, обикновено са зона за почивка на шофьорите и каюти. Обаче не отхвърляйте с лека ръка тези услуги, тъй като много от превозвачите са инвестирали в предоставянето на висококачествено настаняване и услуги през последните 2-3 години. Те обикновено са малко по-евтини и често предоставят много добра алтернатива на Ro-Pax маршрутите.

За информация относно съоръженията, моля, вижте "Дали водачът получава каюта и храна?" или потърсете "Какво е включено" на страницата "Сравнение на цените" или вижте какви ползи ви носи обикновената товарна сметка.

Потърсете и резервирайте

Съб., 24 Февр. 2024
Нед., 25 Февр. 2024
Нужда от помощ?