Как да резервирам превоз на животни?

Ние обикновено не сме в състояние да резервираме превоза на породисти коне с търговски цели, но сме в състояние да ви съдействаме при резервирането на превоз на домашни любимци (напр. кучета, котки), коне и други животни за нетърговски цели (напр. състезателни гълъби).

Превоза по море на породисти коне с търговски цели е строго ограничен от фериботните компании по правни причини.

Моля, имайте предвид, че превоза на животни може да бъде ограничен от метеорологичните условия и окончателното решение дали животните ще могат да пътуват зависи от капитана на плавателното средство.

Всички животински превози трябва да се резервират чрез отдела ни "Обслужване на клиенти", тъй като в много случаи има допълнителни такси или различни ценови схеми. Моля, свържете се с екипа ни за обслужване на клиенти на +44 (0) 844 847 9000, които ще ви напътстват в процеса.

Фериботните превозвачи работят в тясно сътрудничество с DEFRA, за да гарантират, че всички препоръки са изпълнени и ще изискат то вас всички необходими документи. За повече информация посетете - defra.gov.uk.

Ако имате конкретно изискване за редовни превози на коне или други животни с фериботи, моля свържете се с отдела ни за обслужване на клиенти.

Потърсете и резервирайте

Пет., 3 Февр. 2023
Съб., 4 Февр. 2023
Нужда от помощ?