Защо трябва да си купя билет за товарни превози?

Билетите за товарни превози предлагат по-добро съотношение на цена към качество по няколко причини.

A) Ценообразуване Първо, цените на фериботните товари обикновено се определят за цялата година и не се променят от сезонни колебания. Това означава, че цените ще бъдат едни и същи през цялата година, независимо кога трябва да пътувате. Чрез фиксираните цени на ферибота винаги ще знаете разходите си, може да планирате напред и да предложите възможно най-доброто обслужване на клиента си.

Б) Отворени билети. Много от най-популярните фериботни оператори на най-популярните маршрути като DFDS Дувър - Кале и Евротунел продават своите товарни билети като "Отворени билети". Това означава, че можете да тръгнете и да се качите на първия наличен ферибот, когато пристигнете в пристанището. Не сте задължени да резервирате до определено време, можете дапътувате, когато ви е удобно и не е нужно да се притеснявате, че сте подранили или закъснели. Отворените билети обикновено са валидни за няколко дни, така че ако се забавите, няма проблем и пак ще можете да пътувате.

В) Без такси за промяна. Има огромна гъвкавост в нашите фериботни билети. Но във всеки бизнес или в живота, вашите изисквания за подходящият ферибот често могат да се променят бързо и товарните билети обикновено имат възможност да се отменят и променят. Например, може да се наложи да пътувате по-рано или по-късно, отколкото сте планирали. Freightlink са тук, за да отговарят на вашите искания.

Г) Свободен достъп до салонните помещения на борда. Много фериботни превозвачи предлагат специално отделни площи на борда за тези, които пътуват с товарни билети. Тъй като ние продаваме само товарни билети, нашите фериботни резервации позволяват свободен достъп до тези зони, така че можете да се отпуснете в пълен комфорт. Много салони включват също и душове, така че можете да се освежите на борда. Някои фериботи за превоз на товари, особено тези за една нощ, включват и безплатно легло в каюта, което ви позволява да си починете добре.

Д) Безплатни ястия при резервация на билет за товърни превози. Някои фериботни превозвачи осигуряват на шофьорите на товарни превози безплатни ястия, докато са на борда. Това може да ви спести между £ 10 - £ 15 на курс. Попитайте нашия екип за обслужване на клиенти или вижте в "Какво е включено" при онлайн резервация.

Потърсете и резервирайте

Пет., 22 Септ. 2023
Съб., 23 Септ. 2023
Нужда от помощ?